چگونه برای همسرم ناز کنم؟

سؤال:
کیفیت ناز کردن و عشوه گری یک زن در رابطه زناشویی چگونه باید باشد، تا هم شوهرش را جذب نماید و هم با کرامت و شخصیتش منافاتی نداشته باشد؟


پاسخ:

در پاسخ به سؤال خوبتان باید گفت «از آن جهت كه مرد مظهر نياز و طلب است و اوست كه بايد براي انتخاب و بدست آوردن همسر شايسته پاپيش گذارد و از آن جهت كه زن مظهر ناز و مطلوب بودن است نبايد ابراز نياز و درخواست از طرف او باشد.(1)
زيرا مرد به عنوان جنس مذكر هميشه خواهان است و زن خواسته، از مرد طلب و عشق مطلوب است. راز زن حيا، عفت، ناز و كرشمه است (2) به قول ويل دورانت «زن فقط زنده است كه معشوق باشد و توجه كردن به او ماية حيات او است؟»(3)
از طرفی آنچه در روابط بین زن و مرد مطلوب است اینکه حیای او همواره محفوظ بماند و همیشه نیاز عاطفی و جنسی خود را در لفافه ای از احساسات ابراز نماید. بر اساس این مبنا در ادامه راهکارهایی را تقدیم حضورتان می نماییم:
1. زمان مناسبی را براي معاشقه انتخاب كنيد كه هم شما و هم همسرتان، از لحاظ رواني آمادگي لازم را داشته باشيد.
2. از احساس علاقه به همسرتان براي او بگوئيد و او را صمیمانه دوست داشته باشید.
3. به ياد داشته باشيد كه نياز جنسي انسان مانند ساير نيازهاي او يك نياز طبيعي است و بهترين راه پاسخ گويي به اين نياز، كانون خانواده است. زن و شوهر نبايد به پاسخ گويي به نيازهاي جنسي يكديگر به ديده تحقير بنگرند و يا آن را يك رفتار حيواني قلمداد كنند، بلكه واقعيت اين است كه ارضاء این غريزه در ارتباطات زناشويي از جايگاه خاصي برخوردار است و داشتن روابط جنسي صحيح بين زن و شوهر موجب استحكام زندگي مشترك آن ها مي شود. رسول مكرم اسلام (صلي الله عليه و آله و سلم) در اين مورد مي فرمايند:
«بهترين زنان شما، زن پاكدامني است كه دامن خود را از نامحرم حفظ كند و براي شوهرش، پذيرا و مشتاق باشد.»(4)
4. اطلاعات خود را در زمينه مسائل زناشوئي از طريق مطالعه افزايش دهيد.
5. نيازها و اميال خود را لازم نيست به صورت مستقيم به همسرتان منتقل كنيد، بلكه مي توانيد از روش هاي غير مستقيم مانند آرايش كردن، پوشيدن لباس هاي جديد و زيبا، به كار بردن جملات عاشقانه، ناز و كرشمه، براي اين منظور استفاده كنيد.

لینک زیر را نیز مطالعه فرمایید:
http://www.askdin.com/showthread.php?t=55872

----------------------------------------------------
پی نوشت:

1. مطهری، مرتضی، نظام حقوق زن در اسلام، مبحث تفاوت ها.
2. اميني، ابراهيم، انتخاب همسر، تهران، شركت چاپ و نشر بين الملل سازمان تبليغات اسلامي، 1380، ص 169.
3. مقيمي حاجي، ابوالقاسم، جوانان و روابط، انتشارات مركز مطالعات حوزه، چاپ اوّل، 1380، ص 6 (به نقل از لذات فلسفه، ص 122).
4. مجلسي، محمد باقر، بحارالانوار، ج100، ص237.

http://www.askdin.com/showthread.php?t=63195&p=989671&viewfull=1#post989671