نیاز جنسی

سؤال:
جواني 23 ساله هستم که شديدا نياز جنسي دارم. متاسفانه شرايط به گونه اي است كه نه امکان ازدواج دائم دارم و نه مي توانم ازدواج موقت كنم. اين مساله باعت بيماري روحي و تشویش و نگرانی در من شده است، باید چه كنم؟

 

 

پاسخ:

آنچه فرمودید را تا حدود زیادی تأیید می کنیم در شرایط فعلی واقعا ازدواج کردن مشکل است و از طرفی غریزه جنسی نیز افراد را تحت فشار قرار می دهد و تقاضای رفع دارد و از طرف دیگر مشکلات متعددی در انتظار جوانی است که قصد ازدواج دارد اما به هر حال نباید ناامید شد و باید با عزم و یقین ادامه داد.

 

ازدواج بزرگترين و مهم ترين اتفاق در زندگي هر انسان است. موفقيت يا شكست در آن، در سرنوشت هر يك از زن و مرد اثري ژرف و تعيين كننده بر جاي مي نهد و چه بسا اصلي‏ترين و برجسته ‏ترين خطوط سير زندگي ايشان را رقم مي زند. پيوند ازدواج ميثاقي ابدي است كه دامنه آن مي تواند تا جهان آخرت گسترده باشد، به شرطي كه بر اساس دستور خدا و همراه با تفكر و دورانديشي باشد و هر يك از زوجين در انجام وظايف خود كوتاهي نكنند.

 

در ازدواج علاوه بر بلوغ جسماني، رواني و اجتماعي، تمكن و قدرت اقتصادي نيز لازم است. يعني مردي كه مي خواهد ازدواج كند، بايد داراي حداقل امكانات مالي و نيز شغل و درآمدي براي تشكيل خانواده باشد؛ در غير اين صورت نبايد اقدام به ازدواج كند. اما اگر توان كار كردن و امكان يافتن شغل مناسبي را دارد و مي تواند حداقل امكانات زندگي را، (ولو اينكه مجبور شود بعضي از مخارج غير ضروري را ناديده بگيرد) فراهم كند، بايد بر خدا توكل كند و اقدام به ازدواج كند كه خداوند وعده ياري و كمك به او داده است.[1]

 

در باره لزوم ازدواج بايد بگوييم، ازدواج يك سنت اسلام است كه رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرموده است: كسي كه از سنت ازدواج روي گردان باشد از (امت) من نيست.[2] همچنين در روايتي آمده است كه اگر كسي حداقل امكانات ازدواج را دارد ولي به خاطر ترس از اينكه شايد نتواند بار اقتصادي زندگي را بر دوش كشد، ازدواج نكند، بر خدا بدگمان شده و قدرت خدا را دست كم گرفته است. [3] علاوه بر اينكه هر جوان پاك و مؤمني چون شما اگر بخواهد در اين اوضاع و احوال جامعه كه بي بندوباري و تهاجم فرهنگي دشمن از هر سو جوانان پاك ما را هدف گرفته، سالم زندگي كند و آلوده به گناه نشود، هر چه زودتر بايد ازدواج كند و خود را در سنگر آن قرار دهد كه در روايات زيادي آمده است: هر گاه جواني ازدواج كند نيمي از ايمانش را حفظ كرده است.[4]

 

برادر گرامي؛ اگر تشخيص داده ايد که ازدواج براي شما واجب است يعني در صورت ازدواج نکردن به حرام مي افتيد در صورت امکان بايد ازدواج نماييد و در اين مورد رضايت پدر و مادر در اين مورد شرط نيست و مسأله تحصيل، خدمت نظام وظيفه و شغل نبايد مانع اين کار باشد زيرا خداوند خودش در قرآن سوره نور آيه 32 [5] فرموده در صورتي که ازدواج نماييد خداوند شما را از فضل و کرمش بي نياز مي کند و اين چيزي است که به تجربه ثابت شده که بسياري از افراد بعد از ازدواج هم شغل پيدا کرده اند و هم خداوند مخارج آنها را تأمين کرده است. البته سعي کنيد ايمان و خلوص خود را تقويت کنيد و تا آنجا که ممکن است اگرچه با کمک افراد ديگر رضايت پدر و مادر را هم جلب نماييد.

 

پرسشگر گرامي! انسان موجودي است که سر تا پا نيازمند است، در حالي که راه هاي رفع نياز هميشه براي او ميسر نيست. در اين مواقع دو کار بايد انجام دهد: اول اين که در صدد يافتن راه مناسبي براي رفع نيازش باشد و دوم اين که بکوشد احساس نيازش را به طريقي کاهش دهد يا حداقل آن را تشديد نکند. اگر بخواهد غير از اين دو را انجام دهد، دچار درد سر مي شود و مشکلاتش را بيشتر مي کند. نياز به ازدواج نيز از اين قانون مستثني نيست و بايد دو کار فوق براي آن انجام شود.

 

بنابراین اگر به هیچ وجه امکان ازدواج برایتان فراهم نیست می توانید از راهکارهای کنترل غریزه این غریزه را تحت کنترل در آورید. در صورت نیاز این راهکارها تقدیم خواهد شد.

 

--------------------------------------------

 

پی نوشت ها:

 

1. سوره نور: آيه 32 و 33.

 

2. فَمَنْ‏ رَغِبَ‏ عَنْ‏ سُنَّتِي‏ فَلَيْسَ مِنِّي‏؛ نورى، حسين بن محمد تقى، ‏مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل‏، قم‏: مؤسسة آل البيت عليهم السلام‏، 1408ق‏، ج14، ص 152.

 

3. مَنْ تَرَكَ التَّزْوِيجَ مَخَافَةَ الْفَقْرِ فَقَدْ أَسَاءَ الظَّنَ‏ بِاللَّهِ‏ عَزَّ وَ جَلَّ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ- إِنْ يَكُونُوا فُقَراءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ‏، طبرسى، حسن بن فضل، ‏مكارم الأخلاق‏، قم‏: شريف رضى‏، 1412ق، ص 197.

4.

مَنْ تَزَوَّجَ أَحْرَزَ نِصْفَ‏ دِينِهِ‏ وَ فِي حَدِيثٍ آخَرَ فَلْيَتَّقِ اللَّهَ فِي النِّصْفِ الْآخَرِ أَوِ الْبَاقِی؛ كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق، ‏كافي، قم‏: دار الحديث، ‏1429ق، ج10، ص582.

 

5. وَأَنکِحُواْ الْأَیَمَى‏ مِنکُمْ وَالصَّلِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَآئِکُمْ إِن یَکُونُواْ فُقَرَآءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَسِعٌ عَلِیمٌ

http://askdin.com/comment/1039407#comment-1039407