اون اقا تمام معیارهای یه مرد زندگی و داره باهوشه

پرسش:
من دختری هستم که مدتی با اقائی رابطه علمی در فضای مجازی داشتم و رفتارهای ایشون شبیه کسی بود که میخواست طرفشو برای ازدواج بشناسه و گهگاهی هم آثار تعصب یا دوست داشتن شدید بروز میداد ولی هیچ وقت مستقیم درخواستی نکرد.
در این رابطه من سعی میکردم به تله نیافتم اما شناختی که بدست آوردم مجذوبش شدم هرگز و هرگز بروز ندادم اما حقیقتش حس خیلی عمیقی دارم مثل اینکه سال هاست میشناسمش دلیل رفتارهاش و خوب و بدشو وتمام معیارهای یه مرد زندگی و داره باهوشه پاکه و مهمتر سعی میکنه به هر نحوی داشته هاش و حفظ کنه
برای من اعتماد و اطمینان و امنیت ایجاد کرد و دارای موقعیت اجتماعی بود و تنها ایشان می توانست درکم کند
اون آقا حالا به هر دلیلی دیگه رفتاراشونو ادامه ندادن و البته شخصیتی کمی وسواسیم دارن و مدت زیادیه که خبری ندارم. یک ماه و نیم .از ذهنم و فکرم نمیتونم خارجش کنم و به خواستگارهای دیگه فکر بکنم همش حسم میگه من با ایشون ازدواج میکنم

الان انتظاراتم در ازدواج هم بالاتر رفته هیچ گزینه ای مثل ایشون پر رنگ نیست و نخواهد بود و من هم سنم بالاتر میره و خانوادم ناراحتن


پاسخ:
از حسن اعتماد شما به این انجمن سپاسگذارم توجه و رعایت نکات زیر می تواند در برون رفت شما از این حالات موثر باشد.
رفتار شما نسبت به این آقا دارای پختگی مناسب نبوده است و همین سبب وابستگی شما به ایشان شده است شما فکر می کردید دارید مدیریت می کنید ولی تمام کارهایی که ایشان انجام داده اند را در ذهن خود قرار داده اید و به آنها فکر کرده اید و همین امر در دراز مدت سبب گیر افتادن شما شده است. با فکرهایی که داشتید خیلی به ایشان بها داده اید ایشان و ویژگیهای مثبت ایشان را بسیار بزرگ نموده اید و لذا این مدتی که به ایشان فکر کرده اید با ایشان در ذهن خودتون زندگی کرده اید و الان جدا شدن از آن ذهن و خیال ساختگی براتون سخت و مشکل است.و لذا لازم است تلاش خود را بیشتر نمایید و از مهارتهای مدیریت فکر استفاده نمایید.
از سوی دیگر خطاهای شناختی دیگری دارید چرا که می گویید ایشان برای من اعتماد و اطمینان و امنیت ایجاد کرد و دارای موقعیت اجتماعی بود این به معنای این است که سایر خواستگاران نمی توانند.


می گویید تنها ایشان می توانند درکم کند. اینها باورها و خطاهای شناختی است که جلوی تصمیم و عملکرد درست را می گیرد.لازم است این افکار کنار گذاشته شوند و جایگزینهای مناسبی برای آن در نظر بگیرید.
وسواس در انتخاب مساله مهمی است و اگر در همه تصمیم ها اینگونه باشند در زندگی مشترک می تواند چالش آور باشد.
فرموده اید که قبول شکست براتون سخت است البته برای همه سخت است ولی در صورتی که شکستها را بزرگ نمایید تحمل آنها برامون بسیار سخت تر می شوند ولی در صورتی که شکستها را راههایی در نظر بگیریم که برای رسیدن به موفقیت چاره ای جزء عبور از آنها نداشته ایم تحمل آنها برای ما راحت می شود.لذا این مسئله را هرگز برای خود شکست فرض نکنید و سعی نمایید از تجربیات آن به بهترین نحو استفاده نمایید شما با این تجربه می توانید زندگی بهتر و پایدارتری را برای خود بسازید و موفقیت خود را بیشتر نمایید.
اینکه شما دو نفر از نظر موقعیتهای مثل هم هستید خوب است ولی همه چیز نیست لذا تشابه در موقعیتهای تنها یکی از فاکتورهای مهم در ازدواج است.

وابستگی پله اول شکست در ازدواج می باشد چرا که جلوی شناخت درست را می گیرد لذا لازم است چند کار را انجام دهید ابتدا راهکارهای مقابله با وابستگی را انجام دهید تا بتوانید با غلبه بر احساسات ،عاقلانه تصمیم گیری نمایید در صورت تصمیم عاقلانه مبنی بر مناسب بودن این ازدواج می تواند از واسطه مطمئنی استفاده نمایید. اینکه خانمی به آقایی علاقمند می باشد گناه نیست ولی اینکه ابراز علاقه و خواستگاری نماید تبعات مختلف و نامناسبی را به همراه دارد.ولذا راه مناسب در صورت علاقه و مناسب دیدن ازدواج،استفاده از واسطه های رازدار،مناسب و مطمئن می باشد که نظر ایشان را بپرسد و بدون ذکر تمایل شما،شما را به ایشان معرفی نماید.
در صورت عدم تمایل ،سعی نمایید ابتدا ایشان را تا حدی فراموش نمایید و سپس تصمیم به ازدواج با فرد دیگری بگیرید و از روی انتقام و ...تصمیم به ازدواج عجولانه نگیرید.

اما راهکاهای غلبه بر وابستگی:

 

  1. توجه به ضررها و آسیبهای وابستگی
  2. ورزش و نرمش نمایید به گونه ایکه عرق نمایید.
  3. ارتباط خود را با دوستان بیشتر نمایید.
  4. از این قطع ارتباط استفاده مناسب را نمایید و بگذارید قطع بماند و سعی نمایید هر آنچه سبب یادآوری خاطرات او می شود را از خود دور نمایید.
  5. اصلا به او و خاطرات و اتفاق تلخ و شیرینی که با هم داشتید فکر نکنید و برای اینکار از راهکارهای کنترل فکر استفاده نمایید.
  6. ارتباط خود را با خانواده بهتر و صمیمی تر نمایید
  7. از مهارتهای افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس استفاده نمایید.
  8. صبحانه خوب و مناسب میل نمایید
  9. خواب شب را مناسب و به موقع و به اندازه نمایید سعی نمایید ساعت 11 دیگر خواب باشید.و در طول روز کمتر بخوابید.و خود را با امور مختلف مشغول نمایید.
  10. از راهکارهای مقابله با اضطراب برای کاهش اضطراب استفاده نمایید.
  11. ارتباط خود را با خداوند خوب و رفاقت گونه نمایید.
  12. توجه به معنویت را داشته باشید.(نماز اول وقت،اذکار صلوات و استغفار و لااله الا الله و لاحول و لاقوه الا بالله،دعا و توسل به اهل بیت علیهم السلام)


مهارتهای کنترل فکر:
الف: از فکر کردن ارادی به موضوع آزار دهنده (آن آقا و ازدواج با ایشان و خاطراتی که باهم داشتید ) به شدت پرهیز نمایید.
ب . اگر خود بخود به ذهن شما آمدند سعی کنید از ذهن خود بیرون ببرید و اگر نتوانستید از راهکارهای زیر استفاده نمایید:
۱ . پر کردن اوقات روزانه
۲ . در نظر گرفتن افکار و رفتارهای جایگزین مناسب
۳ . اهمیت ندادن و بی خیال بودن
۴ . نوشتن افکار و پاره کردن کاغذ
۵ . بستن کش به دست و کشیدن آن
۶ . حواله دادن افکار به زمان خاصی در روز یا هفته (اگر زیاد به ذهن شما می آید روزانه یک ربع تا نیم ساعت و اگر کمتر زمان کمتری را روزانه یا یک روز درمیان و ...به این فکر اختصاص دهید و هر موقع این فکر به ذهن شما آمد به آن زمانی که معین کرده اید حواله دهید )
۷ . توجه به معنویت را فراموش ننمایید( نماز اول وقت توسل به اهل بیت مناجات و طلب از خداوند اذکار صلوات استغفار لاحول و لا قوه الا بالله و خواندن سورهای معوذتین)
8.تلقین مثبت
9 .ورزش کردن

در ضمن لازم است جهت ازدواج شما مسائل زیر را بررسی نمایید و اطلاعات خود را تکمیل نمایید:



  • داشتن هدف از زندگی و ازدواج
  • شناخت ویژگیهای شخصیتی خود و طرف مقابل
  • معیارها و ملاکهای لازم جهت انتخاب همسر
  • روش های تحقیق در ازدواج
  • شناخت انواع بلوغ در ازدواج



در پناه قرآن و عترت موفق باشید
یا علی

http://www.askdin.com/showthread.php?t=63472&p=996593&viewfull=1#post996593