چگونه رابطه خود را با پدر بداخلاق اصلاح کنم؟

باعرض سلام
از اینکه نگران آینده خود هستید و به دنبال راههایی برای خوب رقم زدن آن هستید خدا را شاکر باش انشاءالله با رعایت نکات زیر بتوانیید به این مقصود نایل شوید.
1)نگران آینده و معلومات خود نباشید چرا که آنچه برای انسان مهم است میزان تقوی و درک و معرفت انسان است
2) شما میتوانید با بالا بردن تقوی و دانش خود این خلا را پر کنید.
3)علاوه بر این با افزایش مهارتهای خانوادگی و اجتماعی خود را جهت ایفاء نقش در خانواده و اجتماع آماده کنید


و اما در زمینه پدر گرامیتان و مادر مهربانتان امیدوارم با نکاتی که خدمتتان عرض میکنم و رعایت دقیق آنها بتوانید خود و خانواده محترمتان را به ساحل آرامش هدایت کنید.
1)توجه داشته باشید که هرگز نباید به پدر خود بی احترامی کنید چرا که دین اسلام برای پدر و مادر ارزش فوق العاده ای را قائل شده است. به گونه ایکه اطاعت از آنها تا جایی که مخالف فرامین الهی نباشد واجب و آزار آنها به هر دلیلی حرام می باشد. که البته رعایت سبب کسب توفیقات و پاداشهای فراوانی برای شما خواهد شد.
2)چون رفتار پدرتان با گذر عمر به صورت یک صفت ثابت شخصیتی شده است لذا تغییر دادن آن به سادگی امکان ندارد در نتیجه شما و سایر اعضاء خانواده با صبر و حوصله و تدبیر و هوشیاری ودقت و ظرافت می توانید در تغییر دادن این گونه رفتارها موفق باشید. بنابراین به هیچ وجه دنبال تاثیر ناگهانی و برخورد تند و با عصبانیت نباشید که منجر به مخالفت و لجاجت بیشتر اوخواهد شد.
3) از ایجاد تغییر در پدرتان ناامید و مایوس نشوید.


4)بهترین وسیله برای سالم سازی زمینه تاثیر بر روی رفتار پدرتان محبت نمودن به او ،تحویل گرفتن و احترام گذاشتن به او است انهم احترام بی قید و شرط به عنوان پدر و بزرگ خانواده. و هرگز رفتار مستقیم و رفتاری که غیر از موارد مذکور را میرساند مرتکب نشوید.
5)هر جا و در هر موقعیتی که نیاز به یاری شما دارند سریعا به یاری اوبشتابید.
6)تمامی اعضاء خانواده باید پنین رفتاری را نسبت به پدر داشته واز صف آرایی و برخورد خصمانه جدا اجتناب نموده و از هر رفتاری که پدر گمان میکند که آنها بر علیه او متحئ شده اند اجتناب بورزند بلکه باید نسبت به یکدیگر احساس رفاقت ،صمیمیت و محبت ورزی داشته باشند و از جانبداری از مادر نیز خودداری نمایند.
7)برای تامین اهداف خود از روش غیر مستقیم استفاده نمایید و آن دو مکانیزم دارد


الف: ابتدا خود را با اخلاق نیک بیارایید تا عمل شما در او اثر بگذارد.
ب : استفاده از افرادی که روی پدر شما نفوذ دارند و می توانند روی او اثر بگذارند(مانند روحانی محل ،معتمدین محل،اقوام و خویشان دلسوز)
در مورد مادرتان :
سعی کنید نکاتی را که ذکر کردیم برای ایشان بازگو کنید به گونه که ایشان نیز به این نکات عمل نمایند.
به ایشان دلداری داده و دعوت به صبر نمایید و در مورد صبر و پاداشهایی که در مورد تحمل رفتار بد همسر است را با ایشان صحبت نمایید.
اگر احتمال می دهید که مادرتان دچار بیماری روانی شده سعی با مراجعه به روانشناسان قوی و متدین به درمان ایشان بپردازید و یا از بیماری ایشان پیشگیری نمایید.
با امید موفقیت شما
یا علی

 

http://www.askdin.com/showthread.php?t=41578&p=547423&viewfull=1#post547423